Woodstock Coterie Restaurant



Woodstock Coterie, built in 1988, was designed to nestle among the towering century old gum trees. The design took into consideration the location of each of these amazing native trees. Not one significant tree was cut down to accommodate building the restaurant. Hence, the Coteries unique semicircle shape.


Rammed earth walls encase the dining area, providing a warm feel and at the same time complementing The Coteries unique quintessentially Australian landscape. Glass doors and windows frame the lush native gardens creating an atrium feel for the discerning patron. Upstairs there is a mezzanine level available for private tastings, conferences and functions.


The name Coterie was chosen for the words meaning; the gathering of a group of people, or rather a circle of friends, for a specific purpose that for us includes great food, good company and finest wines at Woodstock! We believe Woodstock Coterie was the first winery restaurant built in this region.

Explore the daytrips:

McLaren Vale Directory: